Search
چند لحظه بعد از فشردن کلید جستجو
نتایج در همین قسمت به نمایش در می آید.
امروز این افتخار را دارم که برای دومین بار در فضائی دیگر و در وب سایتی دیگر در خدمت شما باشم وب سایتی که از دیدگاهی متفاوت از عصر نوشتن شما را با رویدادهای دنیای دیجیتال آشنا می سازد. در مقاله پیش رو معرفی کوتاهی داریم از دومین خانه مجازی من یعنی پایگاه جدید اینترنتی Digital Minimal که از افتتاح آن تنها چند روز می گذرد. با من همراه شوید
لزوم ایجاد سایتی خبری در رابطه با رویدادهای متفاوت و گوناگون دنیای دیجیتال زمانی احساس می گردد که به کمبود این گونه منابع در فضای سایبر فارسی توجه شود جائیکه به رغم پرداختن به مسائل گوناگون تحلیلی در این بخش توسط وب سایت های IT، اغلب هیچگاه بعلت گستردگی وقایع، پوشش مناسبی از تمامی خبرها و رویدادهای جدید و دست اول این حوزه صورت نمی گیرد و این دقیقا همان مشکلی ست که نوشته های مینیمال و کوچک جای گرفته در وب سایت Digital Minimal در پی برطرف کردن آن می باشد.
نکته دیگری که در ساختار این وب سایت جدید تقریبا برای اولین بار در زمینه خبر صورت می گیرد تفکیک محتوائی خبرهای کوتاهی ست که در حوزه IT مطرح می گردد. جائیکه با تقسیم بندی محتوائی سایت به پنج قسمت شامل Desktop، Camera، Laptop، Mobile و Digital سعی شده است تا راه حل سریع و بلافاصله ای برای دستیابی کاربران به قسمت های دلخواه فراهم شود.
پرداختن به شبکه های اجتماعی و ایجاد الگوئی برای هرچه بیشتر آشنا ساختن کاربران با شبکه های اجتماعی محبوبی همچون فیس بوک، زجت و توئیتر از دیگر موارد پر رنگی ست که در این وب سایت جدید دیده می شود.
قرارگیری لینک های متفاوت در هر دو بخش لینک های روزانه و لینک دوستان از دیگر تفاوت های دیجیتال مینیمال به حساب می آید. محتوای موجود در سایت برخلاف گفتارهای تحلیلی موجود در عصر نوشتن بیشتر جنبه تلگراف گونه و خبری دارند و بررسی های بیشتر و پرداختن به نقد های طولانی و موشکافانه همچنان به نوشته های من در عصر نوشتن محول شده است.
بی صبرانه منتظر دریافت نظر ها و پیشنهادهای سازنده شما در راستای هرچه بهتر ساختن این وب سایت جدید می باشم.
در پایان مراتب تشکر خود را از طراحی فوق العاده و بی نظیر طراح گرامی شقایق عزیز اعلام می دارم
باتشکر آرش















می توانید عضو فید این مطلب شوید.
با سلام
روزبه جان اندازه یک صفحه نمایش یعنی از راس بالا سمت چپ آن تا راس پائین سمت راست آن و در حقیقت اگر صفحه نمایش را یک مستطیل فرض کنیم، ابعاد صفحه نمایش یعنی یکی از قطرهای این مستطیل. برای محاسبه این فاصله هم همانطور که از دوران تحصیل به یاد دارید کافی ست که وتر یک مثلث قائم زاویه را حساب کنید که دو ضلع آن یکی طول و دیگری عرض صفحه نمایش است و وتر آن همان قطری ست که دنبالش می گردیم برای این کار هم از قانون فیثاغورث (البته اگر در نام قانون اشتباه نکرده باشم) باید استفاده کرد یعنی جذر حاصلجمع مجذور دو ضلع یا به زبان ساده تر طول به توان دو بعلاوه عرض به توان دو و جذر از مجموع. بعنوان مثال اگر طول یک صفحه نمایش 1.5 اینچ باشد و عرض آن 2 اینچ می بایست 2.25 (که توان دو 1.5 است) را با 4 (که توان دوم 2 است) را با هم جمع کرد که می شود 6.25 حالا جذر این عبارت را می گیرم می شود 2.5 اینچ . پس صفحه نمایش مد نظر 2.5 اینچ اندازه دارد.
امیدوارم ساده توضیح داده باشم
سلام
بله. اون عکس گوشی نبود.اگه این اشتباه نکنم این عکس bl40 هست
من یه سوال داشتم: طریقه محاسبه سایز صفحه نمایش به چه صورته؟
با سلام
روزبه جان همانطور که در مطلب مورد نظر شما در اینجا نیز به آن اشاره شده و در لینک مطلب موجود در پائین صفحه مذکور نیز کاملا مشخص گردیده است است این گوشی دارای صفحه نمایش 4.0 اینچی می باشد اما بعلت وضوح بسیار واید 345×800 پیکسلی این صفحه نمایش، ابعاد آن در نگاه اول به چشم نمی آید. البته عکس مد نظر شما ظاهرا عکس BL40 نیست چرا که اصولا این گوشی دارای صفحه بسیار کشیده با نسبت 21:9 است و گوشی مد نظر شما نمی تواند چنین نسبتی در صفحه نمایش خود داشته باشد. برای مشاهده این گوشی به ویدئوی موجود در این صفحه مراجعه کنید.
با تشکر
سلام
توی سایت دیجیتال مینیمال نوشتید که LG BL40 Black Label صفحه نمایش 4 اینچ داره. من یه عکس از این گوشیو دیدم.مطمئنید که صفحه اش 4 اینچه؟
لینک عکس
با تشکر
آرش عزیز کارت عالیه! واقعا بهت تبریک میگم! امیدوارم با اینکه سرت خیلی شلوغ میشه ولی هر دو سایت رو بیشتر آپ دیت کنی.
به امید موفقیت های بیشتر
تبریک .. تبریک .. تبریک ....
آقا بیا و درباره Apple MAC book Aluminum یه Review کامل بنویس تا هنگام خرید دچار مشکل نشیم.
آرش جان خسته نباشی.
دردونه ای, نمونه ای, یه دونه ای.
واقعا ممنون.
بسیار جالب و مفید است.
اما نکته ی مهم این است که همواره باید به روز باشد تا به موفقیت برسد.
آرش جان تبریک میگم ، این ایده رو تیم اولیو چند سال پیش با عنوان mini ollyo قرار بود اجرا کنه که متاسفانه بدیلی مشکلات پیش آمده به هم خورد خوشحالم که همچین ایده های نوینی داره در وب فارسی رخ میده