Apple iPhone 3G داستان یک تکرار

20
10332

تقریبا یک سال پس از طوفانی که اپل در ژانویه 2007 با معرفی اولین نسل iPhone به راه انداخت، دومین عضو این خانواده نیز با تغییرات کم و بیش قابل توجه به بازار ارائه گردیده است و دو فاکتور توزیع گسترده و حوزه قیمتی مناسب، آن را به بزرگترین رقیب برای iPhone کلاسیک بدل کرده است ما را در نگاهی موشکافانه به اجزا و عملکرد این نورسیده همراهی کنید.

مدل و نام Apple iPhone 3G
ابعاد 12.3×62.1×115.5 میلی متر
وزن 133 گرم
صفحه نمایش 3.5 اینچ و حساس به تماس
480×320 پیکسل
قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
دفترچه تلفن نامحدود بسته به حافظه
کارت حافظه+حافظه داخلی ندارد+ حافظه داخلی 8 یا 16 گیگابایتی
ارتباطات GSM چهار بانده+GPRS +EDGE +3G +Bluetooth
سیستم عامل Mac OS x v.10.4.10
پردازنده نامشخص
وضوح دوربین 2 مگاپیکسل
حداکثر وضوح فیلمبرداری قابلیت فیلمبرداری ندارد
ظرفیت باتری نامشخص

بدون شک بازاری که سال گذشته پیرامون تک محصول اپل در دنیای موبایل بوجود آمد این شرکت را به ادامه دادن راه محصول قبلی و ارائه نمونه های بیشتر ترغیب نموده است، راهی که با روشن اندیشی مسئولان این کمپانی در رفع انحصار و تعدیل قیمت ها، مطمئنا فروش بسیار بالائی را برای آنها رقم خواهد زد و به حفظ جایگاه اپل در مکان ششمین برند پر فروش بازار کمک فراوانی خواهد نمود.

apple_iphone_3g_02.jpg

 

تغییرات ظاهری اعمال شده در نسل جدید iPhone با آنکه در نگاه اول چیز چندانی را نشان نمی دهد اما شامل چند مورد مشخص و مهم است. در اینجا با ابعادی معادل 12.3×62.1×115.5 میلیمتر و وزن 133 گرم روبرو هستیم که با آنکه ابعاد کلی گوشی به نسبت قبل در تمامی ارقام افزایش را نشان می دهد اما وزن کلی دستگاه حتی کمتر نیز شده است که این عمدتا بدلیل جایگزینی پلاستیک بجای فلز در چندین قسمت مهم گوشی از قبیل پشت آن می باشد. نوار نقره ای رنگ دورتادور دستگاه که به نوعی یکی از زیبائی های اصلی iPhone محسوب می شود در اینجا نیز وجود دارد. صفحه نمایش مولتی تاچ 3.5 اینچی گوشی ،که از لحاظ ابعاد و قدرت نمایش تصاویر همچنان پس از گذشت یک سال بی رقیب مانده است، با رزولوشن 480×320 پیکسلی و قدرت نمایش 16 میلیون رنگ تغییر خاصی را نسبت به سلف خود نشان نمی دهد و تنها تغییر قابل اشاره در این بخش افزوده شدن حسگر تنظیم نور صفحه نمایش می باشد. بر بالای صفحه نمایش همانند قبل تنها عضو موجود اسپیکر برقراری تماس می باشد و با اینکه نام گوشی از حضور قابلیت 3G در دستگاه حکایت دارد اما چون قبل امکان تماس ویدئویی بواسطه عدم حضور دوربین دوم وجود ندارد. در زیر صفحه نمایش نیز همانند قبل تک المان قابل مشاهده کلید home می باشد.

 

apple_iphone_3g_03.jpg

 

کلیدهای دورتادور دستگاه نیز از لحاظ تعداد و کارائی هیچ تغییری نکرده اند در اینجا و در سمت چپ، Rocker تغییر صدای گوشی به همراه کلید Silence دستگاه قرار گرفته است و سمت راست گوشی نیز بطور کلی خالی از هر نوع المان ممکن است که عدم استفاده از دکمه شاتر اختصاصی برای دوربین در این قسمت، احتمال هرگونه تغییر مثبت در دوربین را به حداقل می رساند. کلیدهای Lock و Power بر قسمت بالای دستگاه جای گرفته اند و قسمت پائین نیز محل اتصال Dock به همراه اسپیکرهای دوگانه و میکروفون گوشی می باشد که این قسمت نیز تغییر چندانی نکرده است.

 

apple_iphone_3g_04.jpg

 

اما یکی از تغییرات اصلی گوشی و تنها موردی که آن را در یک نگاه از iPhone Classic متمایز می کند در کناره های گوشی و پشت آن رخ داده است جائیکه طراحی لبه های دستگاه بگونه ای صورت گرفته است که به آن ظاهری دوک مانند بخشیده است که این باعث شده که دو قسمت بالا و پائین گوشی به نسبت مرکز آن دارای قطر کمتری باشند. جایگزینی بدنه فلزی گوشی در قسمت پشتی با پلاستیک مرغوب از دیگر تفاوت های بارز در طراحی iPhone 3G می باشد. قسمت پشتی همانطور که گفته شد بوسیله یک پوشش پلاستیکی یک دست پوشانیده شده و برخلاف iPhone معمولی این بار کلیه قسمت ها را پوشش می دهد. استفاده از این پوشش پلاستیکی یکی از اصلی ترین دلایل کاهش وزن به رغم افزایش ابعاد می باشد. دوربین بسیار ساده دستگاه (که حتی ممکن است درنگاه اول دیده نشود) در گوشه سمت چپ به همراه نشان Apple و ظرفیت دستگاه از دیگر مواردی هستند که در پشت گوشی به چشم می خورند. باتری پنهان شده در زیر این پوشش که بار دیگر همانند iPhone Classic در هیچ منبعی به ظرفیت آن اشاره نشده است بهبود قابل ملاحظه ای را در عملکرد برای iPhone 3G به همراه آورده است این باتری توانائی روشن نگاه داشتن دستگاه را برای 300 ساعت در حالت Stand-by را دارد که در هنگام مکالمه تحت شبکه نسل 2 به 10 ساعت و در هنگام کارکرد درشبکه 3G به پنج ساعت تقلیل می یابد. کارکرد این باتری در هنگام استفاده از مرورگر اینترنت دستگاه در شبکه 3G به 5 ساعت و در هنگام استفاده از Wi-Fi به 6 ساعت می رسد. عمر باتری در هنگام پخش صدا و تصویر نیز  به ترتیب 7 و 24 ساعت می باشد که در تمامی موارد اعداد کاملا مناسبی در قیاس با نمونه کلاسیک محسوب می شود.

 

apple_iphone_3g_05.jpg

 

اینترفیس دستگاه از لحاظ ظاهری تغییر مشخصی ننموده است و در نگاه اول گذشته از تغییرات طبیعی همچون افزوده شدن آیکون مرتبط با GPS و یا نمایه 3G در بالای صفحه نمایش، تغییرات دیگر بسیار مختصر می باشند. یکی از تغییرات مشخص، افزوده شدن آیکون Contacts به نوار پائینی ست که میانبر مستقیمی را به دفترچه تلفن گوشی برقرار می کند. قابلیت امتداد دادن منوی Application با برنامه های مختلف که تا رقم دلخواه (در صفحات متعدد) قابل گسترش یافتن است از دیگر تغییرات این بخش می باشد. پاسخگوئی دستگاه به گشودن منوهای مختلف نیز قابل توجه است ولی در ساختار آن گه گاه کندی های غیر منتظره ای رخ می دهد و حتی گوشی خود به خود Restart می گردد که این عمدتا بعلت باگ های موجود در این نسخه است که مطمئنا در آینده مرتفع خواهد شد. Firmware استفاده شده در گوشی ورژن iPhone Ver. 2.0 می باشد که بروی نسخه های فعلی iPhone نیز قابل نصب می باشد.
دفترچه تلفن دستگاه یکی از بخش هایی ست که دچار تغییرات کاملا مثبتی شده است؛ اگر تجربه استفاده از iPhone Classic را داشته باشید بدون شک یکی از مشکلات مهمی که به آن بارها و بارها برخورد کرده اید دفترچه تلفن ناکارآمد و مشکل آفرینی ست که برای یافتن یک اسم خاص در میان لیست، کاربر مجبور به حرکت در کل لیست بوده و یک ابزار کوچک جستجو را نیز در اختیارش قرار نمی دهد که این مشکلی ست که در iPhone 3G به کلی به فراموشی سپرده شده است چرا که در این دفترچه تلفن نه تنها یک صفحه کلید کامل و بی نقص (از نوع QWERTY) در اختیار کاربر قرار می گیرد بلکه Label های الفبائی از همان نوعی که مدتهاست در ویندوز موبایل ها مورد استفاده قرار می گیرد نیز به کناره سمت چپ کنتاکت ها افزوده شده است که با اینکار تجربه ای کاملا متفاوت از نمونه Classic حاصل شده است. اما گذشته از این دو مورد این دفترچه تلفن تغییر دیگری را به خود ندیده است و همچنان یک نمونه بدون محدودیت با قابلیت یکسان سازی با Outlook می باشد. منوی ذخیره اطلاعات تماس ها با ظرفیت تا 100 عنوان از دیگر قسمت های بدون تغییر دستگاه محسوب می شود.
منوی Messaging یکی از قسمت هایی ست که کمترین تغییر ممکن را تجربه کرده است و همچنان تجربه مشکل آفرین ارسال پیام کوتاه در iPhone Classic را زنده می کند در اینجا همچنان امکان استفاده از صفحه کلید QWERTY در حالت افقی وجود نداشته و گذشته از این همچنان برای نوشتن کاراکترهای خاص (اعداد و حتی نقطه) بایست به بخشی دیگر مراجعه کرد و از این هم بدتر همچنان امکان پشتیبانی از MMS در این قسمت وجود ندارد. در واقع همانند iPhone Classic تنها بخش دستگاه که صفحه کلید QWERTY را در حالت افقی در اختیار کاربر قرار می دهد مرورگر اینترنت گوشی ست که در آن حالت نیز اگر صفحه کلید را به حالت عمودی در آورید برای بازگشت به حالت افقی می بایست مرورگر را بست و دوباره گشود. صفحه کلید عمودی با آنکه دارای ابعاد مناسبی برای کارکرد با دست می باشد اما در کل در قیاس با نمونه افقی حرف چندانی برای گفتن ندارد. کلاینت ایمیل بکار گرفته شده در دستگاه دچار تغییرات محسوسی شده است در اینجا علاوه بر اینکه امکان جابجائی یا حذف چندین ایمیل مختلف برای کاربر وجود دارد، می توان افزونه هایی از سنح iWork یا PowerPoint را نیز به نامه افزود. یکی دیگر از تغییرات مهم در این قسمت که بعنوان یکی از تغییرات اصلی در کل دستگاه نیز محسوب می شود، پشتیبانی کلاینت ایمیل از Microsoft Exchange ActiveSync می باشد که بدین وسیله کاربرانی که از این سرویس استفاده می کنند امکان دریافت نامه ها به طریق Push Email (دریافت ایمیل بلافاصله پس از ورود به صندوق اصلی) را پیدا می کنند که این شیوه دریافت برای کاربران یاهو نیز فراهم شده است ولی همچنان Gmail از آن بی بهره است. مرورگر داخلی دستگاه همانطور که می توان حدس زد مرورگر اختصاصی اپل با نام Safari ست که با اینکه عملکرد مناسب و سریعی در گشودن محتوای مختلف وب دارد اما همچنان امکان گشودن فایل های فلش را ندارد.

 

apple_iphone_3g_06.jpg

دوربین یکی از قسمت های بحث برانگیز در تمامی نقدهایی ست که تاکنون بر هر دو ورژن iPhone نوشته شده است داستانی که در اینجا نیز به همان صورت ادامه پیدا کرده است چرا که در ساختار این گوشی نیز از همان سخت افزاری نسخه کلاسیک استفاده شده است و بار دیگر با دوربینی روبرو هستیم که در حالت پیش فرض عاری از هرگونه تنظیمی بوده و حتی قابلیت فیلمبرداری را نیر در اختیار کاربر قرار نمی دهد که این برای دستگاهی که در سال 2008 به بازار عرضه شده است یک نقطه منفی مشهود محسوب می شود البته در کل نمی توان به صرف قابلیت های یک دوربین، که یک وسیله کاملا جانبی در یک دستگاه است، کلیت آن را زیر سوال برد. در مجموع همانندiPhone Classic کیفیت عکس های گرفته شده توسط این دوربین در نور روز نسبتا متوسط و مطلوب ارزیابی می شود داستانی که با کاهش نور در فضاهای داخلی به شدت افت می کند. خروجی TV از دیگر مواردی ست که در این قسمت تعبیه شده است.
Apple iPhone نه تنها یک موبایل با قابلیت های مناسب است بلکه در یک نگاه یک iPod نیز محسوب می شود و حافظه داخلی هشت و یا 16 گیگابایتی آن به همراه پورت 3.5 میلیمتر اتصال هدست گواهی بر این ماجرا می باشند. نرم افزار پخش محتوای صوتی و تصویری در این ورژن تغییر محسوسی نداشته و شباهت نزدیکی به iPod Touch  دارد در اینجا با اینکه داستان فرمتهای مشکل برانگیز آی پادی همچنان ادامه دارد اما در رده امکانات پخش کننده صوتی و کیفیت تصاویر پخش شده نمی توان رقیب بخصوصی را برای آن برشمرد. از نقاط منفی این قسمت که از ورژن کلاسیک به ارث رسیده است گذشته از صدای بسیار پائین بلندگوهای استریو ، می توان به نبود رادیوی FM اشاره کرد. کلاینت دسترسی مستقیم به YouTube از دیگر Application هایی ست که در بخش مولتی مدیایی گوشی حضور دارد.

 

apple_iphone_3g_07.jpg

یکی از قسمت های مهم و از تغییرات اصلی دستگاه که از ورژن iPhone Ver. 2.0 در اختیار کاربران قرار گرفته و در iPhone 3G نیز دیده می شود بخش مهمی ست با نام App Store جائیکه تمامی برنامه نویسان اپل و تمامی Developer های مستقل می توانند برنامه نوشته شده خود را برای عرضه یا فروش در آن قرار داده و کاربران نیز می توانند برنامه مورد نیاز خود را در لیست جستجو کرده و به راحتی آن را دانلود کنند که این به نسبت ورزن کلاسیک iPhone که تنها گزینه های پیش روی کاربران، برنامه های پیش فرض موجود در دستگاه بود، گام بلندی رو به جلو محسوب می شود. از برنامه های مهم و کاربردی موجود در این لیست می توان به AIM (برنامه ای برای دسترسی به چت) و همچنین ماژول های خبر رسانی AP و New York Times اشاره کرد.
از امکانات تکراری ولی بسیار کاربردی موجود در دستگاه حس گر تقارب (Proximity) می باشد که با برقراری تماس و نزدیک شدن گوشی به صورت، خود به خود صفحه نمایش را برای پرهیز از برخوردهای احتمالی و ناخواسته قفل می نماید. از دیگر موارد مشترک موجود در این ورژن شتاب سنج داخلی گوشی ست که بواسطه آن عملیات چرخش اتوماتیک تصویر و همچنین قابلیت استفاده از آن در بازی های محبوبی چون Super Monkey Ball برای کاربر فراهم می شود.
ورزن سیستم عامل بکار گرفته شده در این نسخه از iPhone به نسبت قبل تغییر اندکی یافته و از Mac OS x v10.4.8 به v10.4.10 ارتقاء پیدا کرده است. فرکانس پردازنده موجود در گوشی به همراه اطلاعات مهم دیگر همچون سایز RAM با اینکه حدس و گمان های فراوانی را موجب گردیده است امابطور رسمی اعلام نشده است.

 

apple_iphone_3g_08.jpg

گذشته از تمامی امکانات پر زرق و برقی که در ساختار iPhone 3G دیده می شود این وسیله در درجه اول یک تلفن است و قابلیت های برقراری و دریافت تماس در آن از بالاترین اهمیت برخوردارند، جائیکه در کمال تعجب با یک نمونه بسیار خوب و یا حتی خوب نیز روبرو نیستیم و مشکلات دستگاه در این امر به حدی ست که می توان آن را مربوط به Firmware دانست تا یک مشکل موردی و ممکن است این مشکلات همگی در Firmware بعدی اصلاح شوند در اینجا نشانگر آنتن دستگاه دائما در حال حرکت است و تقریبا هیچگاه قدرت واقعی سیگنال را نشان نمی دهد، تعداد دفعاتی که برای یک تماس موفق می بایست در این گوشی شماره گیری کرد بسیار از حد معمول بالاتر است و از این نیز بدتر صدای دریافتی توسط این گوشی در حدی نیست که از اپل انتظار داریم. در مجموع بهتر است بیش از این در این رابطه چیزی نگوئیم و امیدوار باشیم که این مشکلات موردی بوده و در نسخه بعدی اصلاح می گردند.
قابلیت های ارتباطی دستگاه با تکیه بر 3G یکی از تغییرات مهم در آن محسوب می شوند در اینجا برای برقراری ارتباطات رادیوئی از فرکانس های چهار گانه GSM به همراه سه فرکانس اصلی مبتنی بر HSDPA استفاده می شود و GPRS به همراه EDGE و 3G ارتباطات پر سرعت مبتنی بر شبکه را تامین می کنند. Wi-Fi به همراه بلوتوث نسخه 2.0 از دیگر موارد تکراری در این بخش هستند که داستان غم انگیز بلوتوث در نسخه کلاسیک در اینجا نیز ادامه دارد چرا که این بلوتوث تنها پروفایل های HSP، HFP 1.5 به همراه PBA را پشتیبانی می کند و این بدان معناست که این بلوتوث نه تنها قادر به انتقال (و دریافت) اطلاعات به سایر دستگاه های دارای بلوتوث نیست، با پشتیبانی نکردن از A2DP امکان استفاده از هدست بلوتوث استریو را نیز برای کاربر فراهم نمی کند و تنها کاربرد این قابلیت ارتباطی، استفاده از Hands-free های مونو برای برقراری تماس است که این مورد نیز چون در دستگاه خبری از امکان Voice Dialing نیست کاربرد چندانی ندارد پس در کل بهتر است iPhone 3G را بدون بلوتوث فرض کنیم. پورت USB 2.0 آخرین گزینه ارتباطی دستگاه محسوب می شود.
گیرنده داخلی GPS با پشتیبانی از A-GPS و همچنین با تجهیز به نقشه های گوگل آخرین نگفته ماجرای iPhone 3G محسوب می شود.

 

apple_iphone_3g_09.jpg

Apple iPhone 3G بیش از یک ماه است که در دو رنگ مشکی (مدل هشت و 16 گیگی) و سفید (تنها در نمونه 16 گیگی) با قیمت باور ناپذیر 199 دلار برای مدل هشت گیگی و 299 دلار برای مدل 16 گیگی در بازارهای جهانی حضور دارد البته اختصاص این قیمت پائین داستان پشت پرده جالبی نیز دارد چرا که همانطور که می دانید اپراتور اختصاصی این گوشی همانطور که در مدل کلاسیک نیز بر همین منوال بود اپراتور AT&T است که گذشته از قیمت گوشی هزینه ای را نیز جهت تماس های ماهیانه دریافت می نماید که این هزینه برای iPhone Classic که دارای قیمتی در حدود 399 دلار است برابر 25 دلار می باشد ولی برای iPhone 3G که دارای قیمت 199 دلار است به 45 دلار در ماه افزایش یافته است که بدین صورت کاربران iPhone 3G سالیانه رقمی بیش از 240 دلار نسبت به کاربران iPhone Classic یه AT&T پرداخت می کنند که این موضوع به روشنی کاهش قیمت بی سابقه iPhone 3G را توجیه می کند.

 

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

20 دیدگاه

  1. می خواستم بگم که گوشی من اپل هست ولی هر وقت می خوام بلوتوث بدم اولش پسورد میخواد مهمم نیست چی وارد کنی ولی از اون به بعد طرف هر چی بفرسته خودکار دریافت می کنه می خواستم بدونم چرا؟

  2. در مورد قیمت IPhone باید بگم که 3GS الان 199 دلار هست ولی باید ماهیانه هزینه ای پرداخت بشه، قیمت آنکاک فکتوری 3GS 32GB الان حدود 1200000 تومان هست و یه افت کوچیک هم داره، چون که تازه اومده!
    پس خیالتون راحت باشه که کلاس جهانیش از همه Touch ها بالاتر هست.
    من N97 داشتم، خریدم 800000 الان شده 600000 و انقدر من رو اذیت کرد که فروختمش 460000.
    شک نکنید که Iphone بهترینه.

  3. در مورد قیمت IPhone باید بگم که 3GS الان 199 دلار هست ولی باید ماهیانه هزینه ای پرداخت بشه، قیمت آنکاک فکتوری 3GS 32GB الان حدود 1200000 تومان هست و یه افت کوچیک هم داره، چون که تازه اومده!
    پس خیالتون راحت باشه که کلاس جهانیش از همه Touch ها بالاتر هست.
    من N97 داشتم، خریدم 800000 الان شده 600000 و انقدر من رو اذیت کرد که فروختمش 460000.
    شک نکنید که Iphone بهترینه.

  4. با سلام خدمت اقا ارش و تمام دوستان
    امروز ( 20/5/88) در مشهد قیمت ایفون 3g مدل 8gb قیمتش 695 بود. و ایفون 2g کارکرده 495 بود.
    من میخوام ایفون بخرم اما قبلش میخواستم بدونم ایفون 2g با 3g چه تفاوت هایی داره که این اختلاف قیمت رو داره؟
    لطفا جواب منو سریع تر بدید.
    با تشکر

  5. یک سوال:
    آیا آیفون کابل اتصال به تلویزیون داره ؟ جوری که هر اتفاقی روی صفحه گوشی میفته رو توی تلویزیون هم نمایش بده ؟
    شنیدم کابل 3.5mm برای اتصال به تلویزیون نیست ؟

  6. با سلام
    حسین جان این گوشی بلوتوث داره ولی بلوتوثش برای ارسال فایل نیست و فقط می تونی برای هدست استریو بلوتوث ازش استفاده کنی
    باتشکر

  7. با سلام
    دوستان یه سوال دارم از کسانی که اپل دارن میخوام بدونم ایا این گوشی بلوتوث داره؟ اخه داداشه دوستم که اپل داره میگه بلوتوث نداره اما فیلم میگیره.

  8. اولا ممنون بخاطر این مقاله خوب
    یه سوال اگر کسی بخواد اینو بخره باید چند دلار بده
    میتونه فقط 199 دلار اولی رو برای آنلاک نشدش بده؟
    لطفا سریع جواب بدین

  9. با سلام خدمت دوستان
    مسعود جان شما برای استفاده از سرویس GPRS‏ میبایست یك خط ایرانسل تهیه كنید و بعد با ساخت یك access point‏ به اینترنت وصل میشید
    موفق باشید

  10. سلام مجید جان
    من از همراه اول استفاده می کنم و نمی دونم چطور میشه از gprs استفاده کرد.
    از دوستان ممکنه کسی منو راهنمایی کنه؟
    سپاس

  11. سلام خدمت دوستان عزیزم
    در مورد قیمت 200 دلاری باید عرض کنم که یه جور حیله فریبنده تبلیغاتی در این مورد به کار گرفته شده.
    200 دلار + ماهی 40 دلار برای استفاده 2G
    200 دلار + ماهی 50 دلار برای استفاده 3G
    و قیمت واقعی (آنلاک شده) چیزی بیش از 800 دلار است

  12. با سلام و خسته نباشید خدمت آرش جان و سایر دوستان
    گوشی خوبی هست كه نسبت به قیمتش واقعا ارزش خریدن داره البته نه برای ایرانیان ولی شاید شركت اپل میتونست تغییراتی رو ایجاد كنه كه باعث بهبود ایرادات این گوشی بشه و قیمتش رو بالاتر ببره
    راستی یك مشكل برای خط من پیش اومده سرویس GPRS‏ خط من رایگان بوده كه بعد از 6 همین دیروز هزینه های بالا برای من محاسبه میشه مثلا برای فقط 70 كیلو بایت 900 تومان كم میكنه میخواستم بدونم راه حلی برای استفاده رایگان دوباره وجود داره؟!!
    آرش جان و سایر دوستان هر كسی اطلاع داره لطفا كمك كنه

  13. سلام
    مقاله ی خیلی جالبی بود ، دستتون درد نکنه
    با اشکلات این ورژن موافقم ، ولی همانطور که گفتید این ها فقط مربوط به Frimwareهستش و در ورژن 2.1 که چند روز پیش اپل منتشر کرد بیشتر این اشکالات رفع شده.
    راستی این گوشی دیگر فقط روی AT&Tنیستش و در خیلی از کشور ها با سیم کارت های دیگر هم کار می کنه مثلا در عربستان Voda phone با آیفون قرار داد بسته و …
    موفق باشید

  14. با سلام و خسته نباشید.
    مقاله خوبی بود,که البته به نظر میرسه خیلی عجله ای نوشته شده بود.(همچین احساسی دارم).
    ابتداعا به دوستانی که نقد آیفون کلاسیک رو نخوندن پیشنهاد میدم اونو بخونن که بفهمن تو این نقد اوضاع چندچنده.
    و اما در باره این گوشی :
    کاملا روشنه که باید یه فرقی بین i900 هزار دلاری و آیفون 200 دلاری باشه.اگه قرار بود آیفون 3G با امکاناتی مثل i900 یا HTC diamond تولید بشه و 200 دلار باشه که همه شرکت های موبایل سازی باید تعطیل کنن برن کاسه گدایی دست بگیرن.به نظرم این گوشی فقط تولید شد تا آیفون به عنوان یک گوشی بسیار زیبا اما بسیار ناقص دو باره سرو صدا راه بندازه.
    ولی خدا وکیلی با این LCD خفن و امکانات لمسی جالب و این قیمت شدیدا وسوسه کنندس.و به نظرم به حتی اگر به عنوان یک mp4 player بخریم هم می ارزه.
    حالا این گوشی باز هم برای اپراتور At&t کار میکنه؟و ایرانی ها بازم باید با قفل شکستش کار کنن؟
    راستی آقا آرش یه مقاله در باره قابلیت های ویندوز موبایل در قالب هایی مثل touch flo بنویس و اون رو با قابلیت های لمسی آیفون مقایسه کن.فکر کنم مقاله جالبی بشه.
    موفق و پیروز و شاداب باشید.

ارسال یک پاسخ