LG KC910 Renoir یکی برای همه، همه برای یکی

15
4508

مسابقه هشت مگاپیکسلی ها تازه آغاز شده است و پس از سامسونگ و سونی اریکسون حال نوبت LG ست که از عدم حضور غول دنیای موبایل یعنی نوکیا در این رده حداکثر سود را ببرد. در این مجال به بررسی یک 8 مگاپیکسلی فوق العاده از LG یعنی KC910 Renoir می پردازیم با ما همراه شوید.

مدل و نام LG KC910 Renoir
ابعاد 14×55.9×107.8 میلی متر
وزن 114 گرم
صفحه نمایش 3 اینچ
400×240 پیکسل
 قابلیت نمایش 256 هزار رنگ
دفترچه تلفن تا 1000 عنوان
کارت حافظه+حافظه داخلی Micro SD+100MB
ارتباطات GSM چهار بانده+GPRS+EDGE+3G+Bluetooth
سیستم عامل ندارد
پردازنده نامشخص
وضوح دوربین 8 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس
حداکثر وضوح فیلمبرداری VGA با 30 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری 1000mAh

سابقه LG در ساخت گوشی های مخصوص عکاسی یا Camera Phone ها به سالهای دور و زمانی که ایده تعبیه یک دوربین با کیفیت در ساختار گوشی های موبایل هنوز مراحل اولیه خود را طی می کرد باز می گردد و LG با افتخار ثبت اولین پنج مگاپیکسلی دنیای موبایل، مدتها پیش از آنکه N95طراحی شود، حضور جدی خود در این عرصه را نمایان ساخت. پس از آن و هنگامی که دیگر تولید کنندگان این رده نیز اندک اندک محصولات خود را به نمایش گذاردند. LG به موفقیت دیگری در این زمینه دست یافت و یکی از اولین Camera Phone های تمام لمسی بازار با نام KU990 Viewty را معرفی کرد این گوشی زیبا که بعدها نسخه جدیدتری از آن با نام KE990 Viewty نیز ارائه گردید از مشخصاتی سود می برد که پیش از این در مدل دیگری مشاهده نگردیده بود. که از آن میان می توان به قابلیت فوکوس دستی و فیلمبرداری اسلوموشون اشاره کرد. این محصول متفاوت که نوار موفقیت های آن هنوز قطع نگردیده است هم اینک برادر بزرگتری را در کنار خود می بیند محصولی که همانند تاریخچه همیشگی LG از اولین های رده خود به حساب می آید. KC910 Renoir علاوه بر اینکه جزء سه مدل اول رده هشت مگاپیکسلی ست اولین دستگاهی ست که دوربین هشت مگاپیکسلی، صفحه نمایش تمام لمسی، گیرنده های GPS و Wi-Fi و فلش زنون را در یک مجموعه ارائه نموده است.

 

lg_kc910_renoir_02.jpg

 

 

نزدیک ترین رقیب قابل ذکر در برابر Renoir بدون شک Samsung M8800 Pixon است که گذشته از چند تفاوت کوچک و بزرگ بسیار به یکدیگر شبیه اند. این شباهت علاوه بر مشخصات اصلی این هر دو همچون صفحه نمایش بزرگ لمسی و دوربین 8 مگاپیکسلی به حوزه ابعاد و اندازه های این دو مدل نیز وارد گردیده است بطوریکه KC910 با ابعاد 14×55.9×107.8 و وزن 114 گرمی تقریبا هیچ تفاوتی با Pixon ندارد (ابعاد Pixon عبارت است از 13.8×54.6×107.9 با وزن 121 گرم). از نکات مهم در رابطه با طراحی این هر دو مدل، قطر کاملا ناچیز 14 میلیمتری و وزن کاملا مناسب آنها ست البته در هر دو مورد بیرون زدگی مشهودی در رابطه با لنز دوربین مشاهده می گردد که با توجه به وضوح بالای دوربین کاملا طبیعی و قابل اغماض است. ظاهر KC910 در نگاه اول بسیار جذاب و زیباست جائیکه استفاده از مواد با کیفیت در ساخت بدنه در کنار طراحی ویژه بکار گرفته شده در قسمت پشت، بر این جذابیت کاملا افزوده است.

 

lg_kc910_renoir_03.jpg

 

صفحه نمایش 3 اینچی گوشی بدون شک مهمترین قسمت موجود در KC910 است این صفحه نمایش که 0.2 اینچ از رقیب سامسونگی خود کوچکتر است دارای رزولوشن 400×240 پیکسل بوده و قادر به نمایش 256 هزار رنگ است. تکنولوژی لمسی بکار گرفته شده در این صفحه نمایش همانند دیگر نمونه های LG همچون Viewty و PRADA از نوع مقاومتی ست که با اینکه مزیت استفاده از هر نوع وسیله ای برای اشاره به صفحه نمایش را دارد ولی به مانند iPhone امکان Multi Touch در آن دیده نمی شود. شفافیت و کنتراست صفحه نمایش در سطح کاملا راضی کننده ای قرار دارد ولی همچنان شرایط در محیط های خارجی و مخصوصا در نور مستقیم خورشید کاملا متفاوت از قبل است و با اینکه همچنان می توان کلیات موجود در صفحه نمایش را تشخیص داد ولی میزان دید بسیار کاهش پیدا می کند. گردش اتوماتیک تصویر یکی از قابلیت های اصلی این بخش است که با کمک شتاب سنج داخلی موجود در دستگاه عملی می گردد.
بالای صفحه نمایش و در کنار نشان LG و اسپیکر برقراری تماس، دوربین دوم تماس های ویدئویی و حسگر تنظیم نور صفحه نمایش قرار دارد که در کاهش میزان مصرف انرژی کاملا موثر عمل می کند. در زیر صفحه نمایش سه کلید مربع شکل شفاف دیده می شود که با ظاهری کلاسیک، اندکی با طراحی مدرن دستگاه در تضاد قرار دارند. این سه دکمه شامل کلیدهای برقراری و رد تماس در طرفین و کلید جداگانه ای برای احضار Application و Task Manager در مرکز می باشد. میکروفون برقراری تماس تنها جزء باقی مانده در این قسمت است.

 

lg_kc910_renoir_04.jpg

در سمت راست گوشی شاتر کاملا بزرگ و برجسته دوربین در کنار کلید لرزش گیر دست دیده می شود که این آخری علاوه بر وظیفه اصلی خود (که البته بیشتر از آنکه جنبه عملی داشته باشد بعلت دیجیتال بودن، جنبه تبلیغاتی دارد)، برای قفل کردن صفحه نمایش نیز بکار می رود. در بالاترین قسمت این بخش نیز بر طبق  انتظار کلید دو حالته تغییر صدا (و البته زوم)، قرار دارد.

 

lg_kc910_renoir_05.jpg

 

کنترلرهای موجود در سمت چپ شامل اسلات کارت حافظه Micro SD و محل اتصال پورت اختصاصی LG در اتصالات سیمی ست که هر دو بوسیله دو قطعه پلاستیکی پوشانیده شده اند. از نکات جالب در این قسمت که برای اولین بار در تاریخ LG رخ داده است تعبیه یک تطبیق دهنده برای پورت 3.5 میلیمتری اتصال هدست است که در محتویات جعبه همراه گوشی جای گرفته است. بدین ترتیب امکان استفاده از هر نوع هدست دلخواه در KC910 وجود دارد. اسلات کارت حافظه دستگاه نیز به راحتی تا مقادیر بالای 8 گیگابایت را ساپورت می کند. در بالا و پائین گوشی نیز بجز ضامن گشودن کاور باتری در قسمت روئی هیچ المان دیگری دیده نمی شود.

 

lg_kc910_renoir_06.jpg

 

و اما پشت دستگاه مطمئنا یکی از اصلی ترین جذابیت های KC910 به حساب می آید لنز دوربین کاملا برجسته این قسمت در کنار دو عنصر حرفه ای دیگر یعنی فلش زنون و نور راهنمای فوکوس خبر از یک دوربین فوق العاده جذاب می دهند. حلقه گرداگرد دوربین بر خلاف نمونه ای که پیش از این در ساختار Viewty مشاهده شده بود بجز وظیفه کنار زدن کاور لنز کاربرد دیگری ندارد و قابلیت فوکوس دستی (و همچنین وظیفه کلید Rocker) که در Viewty از طریق این حلقه صورت می گرفت در KC910 به نرم افزار داخلی دوربین و از طریق لمس صفحه نمایش محول شده است. از نکات مثبت این بخش می توان به جابجای بسیار ناچیز حلقه برای گشودن کاور لنز اشاره کرد که در سرعت استفاده از دستگاه کاملا موثر بوده است. لنز بکار گرفته شده در این دوربین به سبک دیگر Camera Phone های LG از نوع Schneider Kreuznach بوده و همانند رقیب اصلی خود یعنی Pixonبیرون زدگی کاملا مشهودی دارد. کاور باتری در این قسمت بصورت یک تکه و کامل از روی گوشی بلند می شود و با کنار رفتن آن باتری 1000mAh دستگاه ظاهر می گردد که از زمان های رسمی 264 ساعت در حالت Stand-by و 3 ساعت در هنگام مکالمه برخوردار است که با اینکه در نگاه اول اعداد آنچنان مناسبی به نظر نمی رسند اما در دنیای واقعی و با یک استفاده معمولی بین 3 تا 4 روز می توان بروی این باتری حساب کرد.. بر بالای باتری و در یک شکاف کوچک محل قرارگیری سیمکارت می باشد که با اینکه تمامس مستقیمی با باتری ندارد ولی بدون خارج نمودن باتری نمی توان سیمکارت را وارد یا خارج کرد. ظرفیت کاملا مشابه باتری یکی دیگر از تشابه های فراوان KC910 و Pixon راتشکیل می دهد.

 

lg_kc910_renoir_07.jpg

 

با روشن کردن دستگاه با منظره آشنائی روبرو می شویم که قبلا در ساختار نمونه هایی چونViewty یا KF700 نیز مشابه آن را دیده بودیم در واقع اینترفیس بکار گرفته شده در KC910 نسخه تکمیل شده ای ست از تجارب قبلی LG. در اینجا به سبک قبل در صفحه Stand-by و در پائین صفحه چهار دکمه غیر قابل تغییر وجود دارد که میانبرهایی برای نمایش صفحه کلید برای برقراری تماس، دفترچه تلفن، منوی پیام و ورود به منوی اصلی را در اختیار کاربر قرار می دهند. بر بالای این ردیف یکی از المان های آشنای LG که برای اولین بار در KF700 دیده شد جای گرفته است، دکمه ای که با حرف W مشخص است و فشردن آن منوی Widget و افزودنی های قابل انتقال بروی صفحه را نمایان می سازد این افزونه ها که اینک از تعداد بسیار بیشتری نسبت به قبل برخوردارند حاوی عناوین کاربردی فراوانی هستند که برخی از آنها همانند نمایش وضعیت آب و هوا امکان استفاده دائم از اینترنت را دارند. حرکت در میان افزونه ها و ویرایش و تغییر مکان آن ها کاملا به راحتی صورت می گیرد و تنها نکته نسبتا منفی در رابطه با آنها لودینگ نسبتا کند در ابتدای احضار آنها ست.

 

lg_kc910_renoir_08.jpg

 

با ورود به منوی اصلی دقیقا با شرایطی مشابه با Viewty روبرو می شویم با این تفاوت که اینجا امکان جابجائی دلخواه تمامی آیکون وجود دارد. در سمت راست صفحه نمایش و در قالب یک ستون عمودی چهار گزینه همراه با کلید برگشت در بالا دیده می شود که با دسته بندی کردن عناوین مورد نیاز کاربران شیوه نوینی از استفاده را در اختیار آنها قرار می دهد. Tab اول در این بخش به موارد مرتبط با برقراری تماس و ارسال پیام اختصاص دارد، در Tab دوم گزینه های مولتی مدیائی دستگاه همچون دوربین، پلیر موسیقی و رادیو به چشم می خورد و سومین Tab نیز به عناوین آنلاین و مدیریتی گوشی همچون مرورگر اینترنت، بسته گوگل و برنامه هائی همچون تقویم و ماشین حساب تعلق دارد و بلاخره در آخرین قسمت همانطور که در دو مدل دیگر این کلاس هم به همین صورت است تمامی تنظیم های مختلف از Wi-Fi و بلوتوث گرفته تا پروفایل و صفحه نمایش قرار گرفته اند. یکی از مهمترین و بهترین قابلیت های KC910 در تائید لمس شدن صفحه نمایش با ایجاد یک ویبره پس از آن می باشد که از این طریق مشکل عمده گوشی های این کلاس در عدم Feedback در هنگام لمس آیکون های روی صفحه نمایش را از پیش رو برداشته است. از این گذشته نوع این ویبره از میان سه حالت مختلف و قدرت آن از میان 7 گزینه متفاوت قابل سفارشی سازی ست. Theme های موجود در دستگاه به دو عنوان محدود می گردد که یکی گزینه مشکی رنگ پیش فرض و دیگری بصورت تمام رنگی و جذاب است. Task Manager کاربردی دستگاه که این نیز از KF700 به بعد در محصولات LG گنجانده شده است یکی دیگر از موارد مثبت در اینترفیس KC910  محسوب می شود این بخش  که با فشرد دکمه میانی در زیر صفحه نمایش احضار می گردد، علاوه بر وظیفه اصلی خود در نمایش عناوین در حال اجرا و متوقف نمودن برنامه ها بدون نیاز به گشودن آنها، چند میانبر کاربردی و قسمت launcher در گشودن Application ها را در خود جای داده است. Task Manager یکی از قسمت هایی ست که KC910 را در مقابل تک رقیب خود موفق تر نموده است. چرا که در غیاب این بخش مهم در Pixon، پس از گشودن و Minimize کردن یک برنامه تنها راه بستن آن باز نمودن مجدد آن برنامه است. یکی دیگر از موارد کاربردی در KC910 که در Pixon دیده نمی شود بخشی ست تحت عنوان Status Screen که با لمس کردن هر کدام از آیکون های کوچک بالای صفحه نمایش در صفحه Stand-by گشوده می شود. در این قسمت علاوه بر نمایش قدرت باتری و سیگنال در کنار زمان و تاریخ، وضعیت حافظه داخلی و کارت حافظه دستگاه به فرم گرافیکی و گزینه هایی برای دسترسی آسان به Wi-Fi، بلوتوث و منوی پروفایل در نظر گرفته شده است. تنها نکته مثبت مهمی که در ساختار اینترفیس TouchWiz موجود در Samsung M8800 Pixon در مقایسه با KC910 می توان ذکر کرد سرعت نسبتا بالاتر آن در گشودن Application های مختلف و کاهش زمان تاخیر در آن است.

 

lg_kc910_renoir_09.jpg

 

دفترچه تلفن موجود در Renoir قابلیت ذخیره 1000 عنوان مختلف با اختصاص اطلاعات فراوانی برای هر کنناکت را دارد که نصف تعداد قابل ذخیره در Pixon است. گزینه های مختلف در هنگام افزودن یک نام به این قسمت بصورت تدریجی و پله ای به نمایش در می آیند بدین صورت که شماره تلفن دوم با نوشتن شماره اول و ایمیل دوم با وارد کردن ایمیل اول دیده می شوند. با اینکه حرکت در این لیست بسیار به راحتی و سادگی صورت می گیرد اما بعلت ابعاد نسبتا بزرگ بکار گرفته شده برای هر کدام، عملا برای تکمیل اطلاعات شخصی نیاز به Scroll های فراوان در لیست است که این، KC910 را در مقابل شیوه ساده و بدون نیاز به Scroll موجود در Pixon در رده پائین تری قرار می دهد. جستجو در میان کنتاکت های متفاوت موجود در لیست از طریق Text Box موجود در بالای صفحه صورت می گیرد که از راه حل Pixon در استفاده از برچسب های الفبائی، بهتر به نظر می رسد. امکان حرکت سریع در میان کنتاکت ها با Drag کردن Scrollbar جانبی از دیگر راه های دسترسی به یک کننتاکت مشخص از روی حروف الفبا به حساب می آید. این دفترچه تلفن امکان نمایش جداگانه کنتاکت های موجود در حافظه داخلی، حافظه سیمکارت و یا هر دو با هم را دارد.

گذشته از قابلیت های رنگارنگ دستگاه، KC910 در درجه اول یک تلفن همراه است. Renoir در هنگام برقراری تماس از صفحه کلید کاملا بزرگ و راحتی استفاده می کند که بعلت Feedback مطلوب احتمال فشردن کلید اشتباه را به حداقل می رساند. شماره گیری هوشمند یکی دیگر از مواردی ست که KC910 در مقابل Pixon برتری می بخشد. البته اشاره به این نکته ضروری ست که این شماره گیری هوشمند تنها گزینه های عددی را از دفترچه تلفن استخراج می کند و برخلاف PDA ها جستجوی حروفی از کلیدهای فشرده شده صورت نمی گیرد. یکی از نکات منفی معدود Renoir در این بخش کوچک بودن بیش از اندازه تصویر شخص تماس گیرنده حتی در هنگام دریافت تماس است. فشردن کلید سبز رنگ در زیر صفحه نمایش بر طبق انتظار لیست تماس ها را به تفکیک به نمایش می گذارد ولی برخلاف مدل های قبلی وضعیت دیگر گزینه های ارتباطی دستگاه نظیر ارتباطات اینترنتی از این بخش به منوی Call Setting منتقل گردیده اند. صدای زنگ و قدرت ویبره دستگاه در حد مطلوبی قرار دارد و با اینکه در مقام مقایسه اندکی از Viewty ضعیف تر عمل می کند اما در کل قابل قبول به نظر می رسد.

 

 
lg_kc910_renoir_10.jpg

راه های ورود اطلاعات به گوشی شامل صفحه کلید عددی همیشگی، صفحه کلید QWERTY افقی و البته گزینه تشخیص دستخط است که از آن میان نگفته پیداست که بهترین راه مخصوصا در هنگام نوشتن پیام کوتاه استفاده از صفحه کلید QWERTY در حالت افقی ست که همانند قبل با فشردن هر کلید با یک ویبره کاربر را از صحت فشرده شدن آن کلید مطلع می سازد در مقایسه میان این قسمت با Pixon اختلاف 0.2 اینچی در سایز صفحه نمایش اثر خود را به وضوح نشان می دهد چرا که این صفحه کلید در Pixon کاملا بزرگتر از نمونه موجود در KC910 است. کلاینت ایمیل تعبیه شده در Renoir تغییرات فراوانی را نسبت به دیگر هم خانواده های خود تجربه کرده است در اینجا و برای اکثر ایمیل های معمولی تنها کافی ست دو باکس Username و Password تکمیل گردد و سایر گزینه های گیج کننده نظیر سرورهای ورودی و خروجی بطور خودکار توسط گوشی پر می گردد. دیگر نکته مثبت در این بخش افزایش سایز فایل Attach شده به ایمیل است که برای ایمیل های خروجی از 300 کیلوبایت به 2 مگابایت افزایش یافته است البته این رقم برای ایمیل های دریافتی همچنان 300 کیلوبایت است. جالب است بدانیم که این هر دو رقم در Pixon بالای 5 مگابایت می باشند.مرورگر فایل موجود در گوشی My Stuff نام دارد و در محیط آن فولدرهای پیش فرضی برای جایگذاری عکس، فیلم، موسیقی، Application و غیره در تظر گرفته شده است. حافظه داخلی KC910 رقم نسبتا مناسب 100 مگابایت است که بکمک کارت حافظه تا بیش از 8 گیگابایت به راحتی قابل افزایش است (احتمالا با کارت 16 گیگابایتی نیز مشکلی نخواهد داشت). مشکل تاخیر در گشودن محتوای کارت حافظه در این مدل تقریبا بطور کامل مرتفع گردیده است اما همچنان و با هر بار گشودن این بخش محتوای کارت حافظه از ابتدا Refresh می گردد که این به زمان لود این بخش اندکی می افزاید. از دیگر موارد سوال برانگیز و مزاحم این بخش نمایش محتویات کارت حافظه در بالاترین قسمت این بخش است بطوریکه فارغ از حروف الفبائی بکار گرفته شده در نام فایل ها، این فایل های موجود در کارت حافظه است که در بالا جای می گیرد و کاربر کنترلی بروی نحوه چینش آنها ندارد. برای نمایش تصاویر موجود در گوشی دو راه مشخص وجود دارد که شامل گشودن منوی تصاویر از مرورگر فایل و دیگری دسترسی مستقیم به گالری اختصاصی تصاویر است جائیکه بهبود عملکرد دستگاه در نمایش تصاویر، محیط فوق العاده راحت و در عین حال جذابی را برای کاربر قراهم کرده است. حرکت در میان عکس های مختلف و نمایش Thumbnail ها در این قسمت کاملا تغییر یافته است و از این لحاظ KC910 را در ردیف بزرگانی همچون Apple iPhone قرار می دهد ولی همچنان عملیات زوم در تصویر کاملا به کندی و به تدریج صورت می گیرد. از دیگر موارد مرتبط با نمایش تصاویر در این بخش می توان به ادیتورهای پیشرفته تصاویر در آن اشاره کرد که علاوه بر موارد جزئی همچون تغییر سایز، چرخش تصویر و نوشتن متن، امکانات دیگری همچون تغییر در کنتراست، روشنائی و Saturation را ارائه می نمایند. از موارد اختصاصی LG در ادیت تصویر که در این مدل بکار گرفته شده اند می توان به Face Beautify در بهبود رنگ پوست در تصاویر پرتره و Smart Light در افزایش نور برای محیط های با نور کم اشاره کرد. KC910 به کمک خروجی TV قادر است تصاویر موجود در دستگاه را بروی تلویزیون به نمایش بگذارد البته کابل TV این مدل تقریبا مثل همیشه در جعبه محتویات آن موجود نیست و باید بطور جداگانه تهیه شود.

 

lg_kc910_renoir_11.jpg

حضور هماهنگ کننده 3.5 میلیمتری برای اتصال هرنوع هدست دلخواه در جعبه محتویات گوشی اشاره مستقیمی ست به اهمیت موسیقی در این مدل. پلیر پخش موسیقی در KC910 از لحاظ ظاهری  وعملکردی شباهت نزدیکی با Viewty دارد در اینجا همانند همیشه امکان مرتب نمودن خودکار آهنگ ها بر اساس گزینه های مختلف نظیر نام خواننده، نام البوم نوع آهنگ و … وجود دارد و البته در کمال تعجب این پلیر با برخی از تگ های بدردبخور ID3 در این قسمت مشکل داشته و بعنوان مثال نام چند آلبوم را Unknown نمایش می دهد البته این موضوع عمومیت چندانی ندارد. غیبت مجدد اکولایزرها از دیگر شباهت های این قسمت با Viewty است که این بار از Dolby Mobile بجای آن استفاده شده است. قابلیت Minimize شدن پلیر از دیگر موارد قابل اشاره در KC910 است که در این حالت با کمک Widget مخصوص پلیر امکان کنترل آهنگ از روی صفحه Stand-by فراهم می گردد. پلیر پخش ویدئو در KC910 یکی از قسمت های اصلی این مدل محسوب می شود این پلیر به سبک Viewty بطور مستقیم از فرمت های با کیفیت DivX و XviD پشتیبانی کرده و نمایش این فایل های با کیفیت در این پلیر تقریبا بدون هیچ مشکلی انجام می شود که این در مقایسه باPixon که آن نیز از این دو فرمت پشتیبانی می کند اما برخی از فایل های نا متناسب را پخش نمی نماید، عملکرد بهتری را به نمایش گذاشته است. امکان تهیه Screen Shot از فیلم در حال پخش و قابلیت Upload مستقیم ویدئو در Youtube از دیگر موارد مثبت این پلیر به حساب می آید. تنها نکته منفی مشهود در این پلیر عدم امکان استفاده از قابلیت Dolby Mobile در آن است که منحصرا در پلیر موسیقی در دسترس است. رادیوی FM با قابلیت ذخیره 50 ایستگاه رادیوئی با پشتیبانی از RDS و امکان کنترل توسط Widget مخصوص از صفحه Stand-by دیگر بخش مولتی مدیائی KC910 را تشکیل می دهد.

 

lg_kc910_renoir_12.jpg

 

و اما مهمترین قابلیت موجود در Renoir که آن را شایسته یک Feature Phone فوق العاده دانسته است دوربین 8 مگاپیکسلی اتوفوکوس آن است که در زیر یک کاور کوچک در پشت دستگاه پنهان گردیده است. برای فعال کردن دوربین عکاسی فشار کوچکی بروی کلید شاتر کافی ست و برای فعال کردن دوربین فیلمبرداری می بایست مدت طولانی تری کلید را رو به پائین نگاه داشت البته کنار زدن کاور نیز خودبخود دوربین را فعال می سازد. ابعاد مناسب کلید شاتر و حرکت کاملا محسوس آن در زیر دست از اولین نکات مثبت این قسمت به حساب می آید. از دیگر سخت افزارهای این دوربین که در نگاه اول توجه بسیاری را به خود جلب می کند فلش زنون بکار گرفته شده در آن است که عملا و در بسیاری از موارد، بسیار از همتایان خود ضعیف تر عمل می کند این فلش که با نمونه موجود در C905 غیر قابل مقایسه است در برخی موارد حتی از فلش های LED دوبل نیز ضعیف تر به نظر می رسد. اینترفیس مشکی رنگ بکار گرفته برای دوربین شباهت دوری باViewty دارد در اینجا کنترلرهای مختلف دستگاه در گرداگرد صفحه پرا کنده گردیده اند و بعنوان اولین نکته منفی هیچکدام دارای هیچ Label یا نوشته ای نیستند و کاربر نا آشنا با این موارد راهی جز تست کردن یک یک آیکون ها برای فهم عملکرد آنها ندارد. میزان کنترل های موجود در این اینترفیس بسیار زیاد و تا حدودی گیج کننده است و همانند همیشه بجز کنترلرهای استاندارد، موارد پیشرفته تری همچون تنظیم ISO در منوی تخصصی آن جای گرفته است. کیفیت تصاویر به نمایش در آمده توسط این دوربین از کیفیت فوق العاده مطلوبی برخوردار است و در رقابت شدیدی با رقبای نچندان پر شمار خود قرار دارد این رقابت که البته قبلا به تفسیر در رابطه با آن صحبت نمودیم در شرایط مختلف محیطی و نوری متفاوت است و به همین دلیل نمی توان کیفیت دوربین KC910 را یکسره تائید و یا رد نمود اما در کل KC910 برای یک دوربین موبایلی از حد انتظار کاملا بالاتر است. یکی از مشکلات اولیه اینترفیس عکاسی در این بخش سرعت نچندان مطلوب آن در هنگام عکاسی با بالاترین وضوح است جائیکه برای ثبت یک تصویر از لحظه فشرده شدن کلید شاتر چیزی در حدود 4 ثانیه زمان لازم است که این در مقابل زمان 1 ثانیه ای Pixon حرف چندانی برای گفتن ندارد. از دیگر موارد منفی این قسمت عدم تناسب وضوح سنسور دوربین با رزولوشن صفحه نمایش است که همواره و در حالت تمام صفحه بخشی از تصویر که در نتیجه پایانی ثبت می گردد در هنگام عکاسی دیده نمی شود. از دیگر مواردی که در رابطه با این دوربین می توان به آن اشاره کرد عدم حضور میانبری برای فعال ساختن حالت ماکرو و حالات عکاسی در صفحه اصلی ست. عکاسی پی در پی با امکان تهیه 7 عکس متوالی با بالاترین وضوح (8 مگاپیکسل) و حالت پانوراما با سه عکس در بالاترین رزولوشن (8 مگاپیکسل) از موارد مثبت KC910 در امر عکاسی ست جائیکه این وضوح درPixon برای عکس های متوالی به QVGA و برای حالت پانوراما به 1.3 مگاپیکسل کاهش می یابد. دیگر امکانات این دوربین شامل Geo-Tagging، فناوری های تشخیص چهره، لبخند و چشمک در کنار فوکوس دستی و کاهش نور شدید پس زمینه می گردد. فیلمبرداری این دوربین نیز به مانند عکاسی آن در سطح بالائی جای دارد. بالاترین وضوح فیلمبرداری در این دوربین VGA با 30 فریم در ثانیه است که به مانند خانواده Viewty ها قادر به ثبت تصاویر Slow Motion با وضوح QVGA با 120 فریم در ثانیه نیز هست. نکته مهم و کاربردی در این زمینه این است که فرمت ذخیره تصاویر این دوربین به فرم AVI و با انکودینگ DivX است که این علاوه بر بالا بردن کیفیت تصاویر از حجم آنها نیز می کاهد. دیگر نکته جالب در این قسمت قابلیت فیلمبرداری Wide این دوربین است که از دو وضوح 384×640 و یا 240×400 استفاده می نماید که با اینکه کیفیت بالاتری از VGA معمولی خود ارائه نمی نماید ولی مزیت استفاده از کل صفحه نمایش در هنگام پخش را به کاربر هدیه می نماید. در یک مقایسه میان قابلیت فیلمبرداری در KC910 و Pixon هر دو گوشی موارد جذاب و با کیفیتی را ارائه می نمایند اما جذابیت Pixon با فیلمبرداری Wide با وضوح 480×740 پیکسلی در سطح کاملا بالاتری جای می گیرد.

ارتباطات یکی از نقاط قوت اصلی KC910 است در این مدل از چهار فرکانس GSM در کنار دو فرکانس اصلی HSDPA در ارتباطات تلفنی استفاده می گردد و ارتباطات پر سرعت آن نیز علاوه بر GPRS و EDGE شامل سرعت فوق العاده 7.2Mbps در ارتباطات مبتنی بر 3G می شود که تا اینجا تفاوت چندانی با موارد موجود در Pixon ندارد. بزرگترین اختلاف این دو در این بخش به گیرنده داخلی Wi-Fi در KC910 باز می گردد، قابلیتی که از سابقه چندانی در Feature Phone های ال جی برخوردار نیست و سامسونگ از بکار گرفتن آن در Pixon صرفنظر کرده است. بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیبانی از پروفایل A2DP در کنار پورت USB 2.0 دیگر گزینه های ارتباطی مشترک این دو مدل را تشکیل می دهد.

برای تکمیل قابلیت های Renoir در ساختار آن از چندین برنامه کاربردی نیز استفاده شده است که از آن میان می توان به نمایش فایل های آفیس (Excel، Word و Power Point) و PDF بکمک نرم افزار Picsel Viewer و همچنین بسته گوگل شامل Gmail، موتور جستجو و Google Maps اشاره کرد.

تنها نا گفته داستان Renoir گیرنده داخلی GPS آن است که البته هنوز به نوع چیپ ست بکار گرفته شده در آن اشاره ای نشده است این قطعه سخت افزاری به همراه برنامه رایگان Google Maps ارائه گردیده است و با اینکه از عملکرد مناسب و نسبتا پر سرعتی برخوردار است اما در هیچ قسمتی از آن خبری از امکان راهنمای صوتی به چشم نمی خورد. یکی دیگر از Application هایی که در ساختار Renoir از گیرنده GPS استفاده می کند برنامه ای ورزشی با نام Jogging Buddy ست که به مانند Tracker در نمونه های سونی اریکسونی مسافت طی شده، میزان کالری مصرف شده و مواردی از این دست را در اختیار دونده گان (و شاید هم مسافران برای مشخص کردن مسافت طی شده)، قرار می دهد

 

lg_kc910_renoir_13.jpg

LG KC910 Renoir را می بایست گام بلندی از LG رو به سال 2009 دانست تا جائیکه شرکتی که تا همین یکی دو سال پیش حرف چندانی در رده High-End برای گفتن نداشت اینک یکی از پیشرو ترین برندهای حال حاضر بازار Feature Phone به حساب می آید و مطمئنا در سال آینده حرف های فراوانی از این برند خواهیم شنید. KC910 مدت بسیار کوتاهی ست که با قیمتی نزدیک به 495 هزار تومان در بازارهای داخلی حضور دارد که با توجه به قیمت 470 دلاری آن در بازارهای جهانی کاملا عادلانه به نظر می رسد.

 

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

15 دیدگاه

  1. سلام آقا آرش.
    بعد از آشنایی با سایت شما و خوندن مقالاتتون در مورد گوشی ها تصمیم گرفتم که LG KC910 Renoir رو بخرم. ولی چند سوال برام پیش اومد :
    _ صفحه نمایش اون خیلی از LG KM900 Arena ضعیفتره یا نه؟ و اون رو با چه گوشی هایی میشه مقایسه کرد؟
    _ میشه با حرکت دست به چپ و راست صفه اصلی رو عوض کرد؟ (چون اگه اشتباه نکنم LG KP500 Cookie این امکان رو داره)
    _و اینکه صدای اون در چه حدی است؟
    با سپاس فراوان.

  2. سلام
    يكي از بدترين وپر هزينه ترين گوشيها lgk930
    ميباشد بسيار نا مناسب ئ با خدمات پس از فروش در حد صفر.تعمير يك گوشي lgلا اقل يك ماه طول ميكشد

  3. بادرود فراوان به هم میهنان گرامی
    اینکه آرش گرامی فرمایش داده اند یکی برای همه… بدرستی خودم آنرا احساس میکنم همه اینترنت راگشتم ودرمیان 8مگاپیکسلی ها KC910 یک سروگردن بالاترازبقیه دیدم (البته باتوجه به قیمت آنها) دوماه است که این رنوآر را بابهای 305تومان خریده ام عکاسی آن درروز حرف ندارد درشب کمی مشکل دارد .فیمبرداری آن عالیست هرکس که عکسها و فیمهای آنرا میبیند شگفت زده میشود.پخش ویدویی آن باصفه نمایش 3اینجش ازبیشترین کاربردهای آن برای من است .gps وgprs ایرانسل آن مرامجذوب خود کرده.پخش موسیقی هم که جای خود دارد.یکی دیگرازویژگیهای باارزشش توانایی نمایش کتابهای الکترونیکی مخصوص موبایل است که درصفحه نمایش 3 اینجیش براستی یک امتیاز اررنده برای کتاب خوانان است تصورمن اینست که بااین قیمت واقعا ارزش داشتنش رادارد باسپاس فراوان ازآرش عزیز

  4. سلام
    هر کسی یه سلیقه داره مثلا اگه من از n95 خوشم بیاد یا سری LG رو قبول داشته باشم هیچ کس نمیتونه منو منصرف کنه پس اگه نظری برای متقاعد کردی کسی دارین سعی نکنین با مقایسه کردن مارکی ماکه دیگه ای رو بهتر جلوه بدین. همه میدونن غول تلفن همراه تو دنیا نوکیاست اما kc910 منو متقاعد کرده که واقعا LG داره منحصر به فرد کار میکنه. فقط یه عیبی که داره نرم افزاراشه که امید وارم طراحان مجرب LG اونو حلش کنن.فقط KC910

  5. سلام خسته نباشيد.ميشه بگيد كه سامسونگ I8510 خوبه يا الجي kc910 ؟؟از دوستان هم اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم.با تشكر.

  6. تو سایت جسم آرنا عکسهایی که با کوشی های 8 مگاپیکسلی گرفتن مقایسه کرده و از همه لحاظ بهترین عکس رنوآر گرفته، فقط تو تاریکی مطلق سونی اریکسون بالاتر از رنوآر بود. در بقیه موراد و فیلم برداری رنوآر بی رقیب بوده.
    لینک

  7. ممنونم آرش جون
    نمی دونم اشنایدر بهتر عمل کرده یا زایس
    ولی به نظرم زایس
    شاید چون دوربین خودمم هم سونی هستش بیشتر به رنگ بندی زایس علاقه (شاید هم عادت چون گوشی ام هم نوکیاست)دارم

  8. با سلام به دوستان
    علی عزیز از اینجا می توانی کیفیت تصاویر گرفته شده توسط Viewty را با دیگر 5 مگاپیکسلی های دیگر ببینی که از این راه می توان در مورد کیفیت عکس های KC910 نیز قضاوت نمائی
    با تشکر

  9. سلام.
    از بابت مطلب تشکر میکنم.
    علی جان ؛ من تجربه استفاده از لنز اشنایدر توی 5 مگی ها رو در قیاس کارل زایس میگم.
    با اینکه کیفیت نهایی عکس در لنز کارل زایس بهتره ولی من خودم با ترکیب رنگ اشنایدر بیشتر حال میکنم. این رو میشه توی قیاس 82 و viewty فهمید.
    حالا کاری به میزان کوچیکتر بودن لنزهای اشنایدر نداریم ، ولی این قیاس مثل این میمونه که بپرسیم مرسدس بنز بهتره یا bmw …..
    به نظرم قیاس مناسبی نیست …. و باید هر مدل رو در کلاس خاصی بررسی کرد.
    سهیل جان ؛ ال جی توی ایران بد جا افتاده وگرنه همین viewty جز معدود گوشیهای عضو باشگاه یک میلیونی هست…. البته من خودم هم همچین طرف ال جی نیستم…. ولی این برند خیلی ساکت و بی سرو صدا داره کارش رو میکنه …. که مثلا توی زمینه فیلم برداری هیچ برندی به نظرم بش نمیرسه…..!
    قربان همه.

  10. سلام آرش جون
    یه سوال فنی
    کیفیت لنز های اشنایدر بکار رفته تو ال جی های 5 مگی با لنز های کارل زایس بکار رفته تو 5 مگا پیکسلی های نوکیا بالاتر بودن یا پایین تر ؟
    تو 8 مگی ها چطور ؟؟

  11. قیمت مناسب فکر کنم به دلیل حظور پر رنگ نمایندگی ال‌جی تو ایران هستش.
    البته ال‌جی آپولو هم هوا کنه بازم ال‌جی هستش! دی:)

ارسال یک پاسخ